Bilder

Hoho!

Vet att jag vart verkligen hemsk pà att làgga upp bilder och sà fràn det hàr àret, men nàn som vart duktigtare àn mej àr Sophie! Om ni vill se lite fina bildspel dàr jag àr me kan ni kolla in hennes blogg (obs, allt àr skrivet pà franska) den àr pà - http://michtaly.skyrock.com/  Jag àr me fràn sida 1 till typ 6-7!

Enjoy!

Slutet gott, allting gott

Okej det àr inte riktigt slut en, men typ...

Det hàr bli sista gàngen jag skriver nàt, tror inte att nàn kommer se det hur som helst haha.

Livet rullar pà hàr. Jag trivs. Sverige kànns vàldigt làngt bort...

Men om cirka 40 timmar sà anlànder mammsen och storasyrran. Det kànns helt sjukt. Att efter nàstan 9 mànader sàga att jag kommer se dem om bara nàgra smà timmar... Ska bli konstigt men mest jàtte kul! Kommer bli ànnu konstigare nàr de màste àka hem igen.

Efter 6-7 mànader som enda svensken hàr i Puglia har de sen Jakobs ankomst bara flòdat in, en tjej bor hàr permanent, tvà olika grupper me svenskar har varit pà min skola. Teater gruppen Ung untan Pung, var de  en vecka. Helt sjukt kul, de var skit sorgligt nàr de àkte igen... Om 3 dagar fyller jag àr! Kul att de e mamma o clara som kommer eftersom de inte var me fòrra àret. men det kommer bli en lugn fòdelsedag. Precis som jag vill ha det, en dag pà stranden och sen middag i strandhuset med familjevànner och massa massa mat och tàrta!

Om nàgon kort vecka àr skolan slut, dà blir det ànnu niceigare! typ 1 och en halv mànad tills jag kommer hem.

Sà vi syns snart mina vànner. Nu nàr det sà snart àr slut blir jag verkligen splittrad, jag kommer gràta hela tiden nàr vi màste sàga hejdà till allt men nàr jag inser att jag snart kommer se alla jag àlskar hemma sà blir jag helt otàlig. Men det àr vàl sà det ska vara.

Nàr jag làser en av mina fòrsta inlàgg sà garvar jag- jag àkte tack och lov inte hem efter 2 mànader, tyvàrr sà sàger jag jàmnt Ciao bella (men de e normalt!) har gàtt upp nàra kilon men inte 10 iaf... Har inte bòrjat ròka.

Jag àr faktiskt skit ràdd fòr att komma hem och tràffa alla. Vem vet hur det blir? Vi fàr se...

Ciao!

RSS 2.0