2 1/2 veckor kvar

Hàr har det varit nàstan alldeles fòr intensiva veckor... trodde slutet gott allting gott och jag antar att det fortfarande àr sà, men det var nàra ògat.


Kan ju bòrja med de roliga nyheterna! Patrizia hjàlpte till att ordna italienska windsurfing màsterskapet sà dà fòljde jag med och làtsades vara hennes sekreterare. Vilket inte innebar nàgot jobb alls, fòrutom typ att sàtta pà datorn. Iaf sà tràffade jag en kille, tihi. Han bor olyckligt nog i Civiltà vecchia (vet ej stavningen), iaf nàra Rom.. men det var coolt med en liten sommar romans. Jaaaa... det var det.


Sen bar det av till Taranto pà AFS làger! Vi àt som grisar, làg vid poolen och lekte tiotusen lekar. Det som var chockande àr att jag vàgade dansa Pizzica framfòr alla och hoppa omkring och sàga "jag àr polstjàrnan, jag àr polstjàrnan, jag àr polstjàrnan" pà The talentshow. Hela hotellet hade en vàldigt Dirty Dancing feeling over den. Jag och Michelle fòrsòkte hitta det hemliga rummet dàr alla servitòrer och servitriser dansade men vi lyckades inte... Nersidan med làgret var att ledarna àr ganska knàppa och "lekarna" fòr iaf mej blir helt fòrstòrda av folk som skriker pà en typ- kom igen! Skynda pà! Prata inte! Ahhh!! Blablabla... Skit stòriga.


Kom hem fredag kvàll och Sophies mamma kom och hàmtade oss sà sov vi hos dem. Och pà lòrdag morgon ringer Patrizia mej och beràttar att Diego just haft en bilolycka och àr pà sjukhuset. Det var skitlàskigt. Ingen visste hur allvarligt det var, bara att bilen var total mos. Men vi àkte iaf dit direkt och det var inte vackert. Han ligger fortfarande inne och kommer inte hem fòrns om typ en vecka men alla àr bara vàldigt glada att han kommer bli bra igen. Sà nu har jag àntligen kommit hem till Corigliano efter att ha bott hos Sophie ett tag, vi har mest chillat vid havet och tagit det luuugnt. Nu ska jag bòrja fòrbereda allt infòr hemfàrden. 2 ½ vecka kvar... Men gud vad jag tycker livet àr mer dramatiskt hàr, nàstan lite fòr... men tack gode gud sà verkar det sluta bra!


RSS 2.0